Beste Europese spreker

Emile Ratelband kan rustig de beste Europese spreker worden genoemd. Gedurende zijn 30-jarige ervaring trad hij voor meer dan 3.700 bedrijven op. Zo boeide hij meer dan 45.000 Chinese zakenlieden gedurende een 4 uur lange onafgebroken training over focus houden en creativiteit leren! Onlangs was Ratelband nog in het Velodrome in Berlijn waar hij 25.000 Duitse verkopers inspireerde om altijd meer te verkopen dan je target is en hoe deze attitude elke dag weer is te creëren. Na 5 uur show, entertainment en training trokken de aanwezigen hem van het podium en croudsurfden hem over en door de hele ruimte. (Dit was een van mijn meest inspirerende gebeurtenissen en tegelijk ook een van de angstige momenten in mijn leven.)

Emile Ratelband op maat

Huur Emile Ratelband in voor seminars en trainingen op maat, zakelijke presentaties, dagvoorzitterschap, groepssessies, productlanceringen, privé-begeleiding en bemiddeling. Grote internationale bedrijven als Oracle, Toshiba, Pamukbank, Philips, Apple, Whirlpool, Nuon, Philip Morris, Siemens, Mazda en legio andere gingen u voor. Maar ook Nederlandse bedrijven als Jumbo, Albert Heijn, Daimler, Keukenconcurrent en Joylent (de snelstgroeiende start-up van 2016). Ratelband presenteert in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. Daarnaast is hij – door veel trainingen te geven in Rusland, Turkije, Saoedie-Arabië, Thailand en China – geroutineerd om te spreken en gelijk simultaan vertaald te worden.

Neem vrijblijvend contact op met Ratelband Research Institute voor meer informatie.

Emile Ratelband

Inspiratie & motivatie

Ratelband zijn seminars en trainingen inspireren en motiveren. Voorbeelden inspireren ons om de dingen te doen die wij onszelf onmogelijk achten. De motivatie komt wanneer we precies DAT doen wat vooraf onmogelijk leek. Een verandering teweeg brengen of nieuw leiderschap introduceren? Emile Ratelband doet het!

Ratelband heeft meer dan dertig jaar ervaring in het aanleren van nieuwe vaardigheden, het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling en het geven van trainingen voor management. Bij zijn trainingen staat het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) centraal. Ook verwerkt hij in zijn trainingen methoden op basis van Bodylogics, komt er een portie Entert®ainment voorbij en wordt er een veranderingsproces in gang gezet met metaforen en verhalen. “Tsjakkaa” is daarbij de lijfspreuk. Ratelband geeft trainingen geheel op zijn eigen bevlogen wijze, met opvallende methoden als inspiratielopen over gloeiende kolen, springen in glasscherven en -gezamenlijk met je niet zo aardige collega- in een glazen bak met 100 muizen liggen.

Vuurlopen en Entert®ainment

Vuurlopen is DE metafoor om te laten voelen en zien dat je meer kunt dan dat je altijd hebt gedacht. Entert®ainment: Emile entertaint en traint. Emile heeft Entert®ainment ontworpen om bijvoorbeeld 18 uur aan een stuk zijn zaal nieuwe ideeën te laten ontdekken. Bij de combinatie tussen entertainment en training worden de linker- en rechterhersenhelft geactiveerd, het vrouwelijke en het mannelijke deel geprikkeld en het harde en de zachte kant uitgedaagd.

Training met glasscherven Training met glasscherven

Groepssessies

Groepsessies worden voor uw bedrijf op maat gemaakt, zoals ‘Meer en beter verkopen’, ‘Communicatiepatronen’, Bodylogics, HR, teambuilding, marketing en free publicity generen. Emile bezoekt uw bedrijf, loopt mee, informeert zich en schrijft speciaal voor uw bedrijf de training met gegarandeerd resultaat.

Ratelband inspireert, motiveert en brengt nieuwe denkpatronen tot stand

Een nieuwe vaardigheid onder de knie krijgen is een van de moeilijkste dingen in ons leven. Ook al willen we nog zo graag veranderen – er is altijd een gevoel van weerstand in onze geest en in ons lichaam. Ratelband heeft precies die kwaliteit in huis die nodig zijn om een stukje weerstand bij iemand weg te nemen. Dat kan in 10 minuten met de 10-minuten-verandering of een heel stuk intensiever met de 30-dagen-methode. Maar reken maar dat Ratelband inspireert, motiveert en verandering teweeg brengt! Deze veranderingen die tijdens en na de seminar plaatsvinden brengen vervolgens weer nieuwe denkpatronen tot stand.

Emile trainde ook gevangenissen, politie en universiteiten

Niet alleen grote bedrijven waren al klant van Ratelband, maar voor een speciaal tarief trainde Emile gevangenissen, politie, economische zaken, bijzonder onderwijs, personeelsverenigingen, stichtingen, sociale werkplaatsen, universiteiten, hogescholen, verenigingen, serviceclubs, businessclubs, vrouwenclubs etc.

Bodylogics

Ratelband heeft dertig jaar ervaring met seminars en trainingen gebaseerd op het NLP. Hij verkondigt regelmatig in zijn seminars: blijf leren. Blijf bewegen. Motion is emotion. Dus ook Ratelband zit niet stil en hij biedt sinds kort ook seminars en trainingen aan die zijn gebaseerd op zijn nieuwste boek BodyLogics (bestel hier). Dat gaat een stap verder dan NLP. BodyLogics laat zien dat elk lichaam een andere structuur heeft wat wordt veroorzaakt door de stemming van de moeder voor en tijdens de zwangerschap, door het voedsel wat de moeder at tijdens de zwangerschap en het gebruik van foute middelen tijdens die periode.

Geïnteresseerd, geïnspireerd en/of gemotiveerd? Neem contact op met Emile voor meer inspiratie!

Meer uitleg over BodyLogics: