BodyLogics

29,95

BodyLogics – De logica van het lichaam. Dit boek laat met logische evolutionaire verklaringen zien waarom sommige mensen in aanleg intelligenter zijn en anderen emotioneel veel meer diepgang lijken te hebben. Hoe het kan dat sommigen daadkrachtiger en innovatiever zijn en anderen niet vooruit lijken te komen. En bovenal dat er geen goed of fout is. Ten slotte leer je hoe je het beste leert leven met wat je hebt gekregen en hoe je je talenten het beste kunt uitvergroten.

Description

BodyLogics – De logica van het lichaam
Zonder abstractievermogen kun je niet verlicht worden.
Om jezelf beter te leren kennen is het noodzakelijk jezelf te leren begrijpen. Te leren begrijpen dat de eigenschappen van jouw lichaam niet alleen worden bepaald door de generaties voor jou maar tevens door voedselpatronen van je moeder in de seizoenen dat jij in de baarmoeder zat.
Met de inzichten uit dit boek ga jij jezelf en de ander beter begrijpen, waardoor je beter met jezelf en de ander kunt communiceren. Je leert hoe je beter kunt dienen. Ook hoe je beter kunt verkopen.
Dit boek laat met logische evolutionaire verklaringen zien waarom sommige mensen in aanleg intelligenter zijn en anderen emotioneel veel meer diepgang lijken te hebben. Hoe het kan dat sommigen daadkrachtiger en innovatiever zijn en anderen niet vooruit lijken te komen. En bovenal dat er geen goed of fout is. Ten slotte leer je hoe je het beste leert leven met wat je hebt gekregen en hoe je je talenten het beste kunt uitvergroten.